Risotto cu fructe de mare
INGREDIENTE: creveți (crustacee, conservant: metabisulfit de sodiu E223), orez, calamar baby (moluște, conservant: E33, E331), caracatiță (moluște), vin alb (dioxid de sulf), parmezan (lapte de vacă crud, sare, cheag, conservant (lizozim din ou), unt (smântână pasteurizată (lapte), culturi lactice, corector de aciditate: acid lactic), usturoi, ceapă galbenă, pătrunjel verde, sare, microplante, piper negru.
VALORI NUTRIȚIONALE per 100 g.: Val. energetică (kJ): 795,93; Val. energetică (kcal): 190,13; Grăsimi (g.): 7,94, din care Acizi grași săturați (g.): 4,83; Glucide(g.): 16,54, din care zaharuri (g.): 0,25; Proteine (g.): 11,12; Sare (g.): 1,35.
ALERGENI: lapte și produse derivate, dioxid de sulf și sulfiți, crustacee și produse derivate, moluște și produse derivate, produs decongelat.