Muschiuleț de porc cu piure de cartofi și sos brun
INGREDIENTE: cartofi, mușchiuleț de porc 200gr, ceapă galbenă, făină (gluten), lapte, morcovi, oase de vită, oțet din vin, pastă de tomate (concentrat de tomate, apă, sare), sos de soia (apă, boabe soia, făină de grâu, sare), țelină, unt (lapte, corector de aciditate: acid lactic), cimbru verde, zahăr, microplante, piper negru, sare
VALORI NUTRIȚIONALE per 100 g.: Val. energetică (kJ): 503,92; Val. energetică (kcal): 120,83; Grăsimi(g.):5,41,dincareAcizigrașisăturați(g.):2,90;Glucide(g.):8,69,dincarezaharuri(g.): 1,57; Proteine (g.): 9,20; Sare (g.): 0,90.
ALERGENI: gluten, lapte și produse derivate, arahide și produse derivate, soia și produse derivate, țelină și produse derivate, muștar și produse derivate, produs decongelat.